Van Harten Edelsmeden

MAAK KENNIS MET DE COLLECTIE VAN

Frans Zeegers

Een tijdloze collectie van Frans Zeegers die Kees-Jan van Harten in de afgelopen 30 jaar samen met hem heeft mogen maken en ontwikkelen. 

“Ik heb in 30 jaar samenwerking een enorme dosis kennis en creatieve vorming meegekregen en echte meesters en specialisten in het vak leren kennen. Met veel passie en trots heb ik samen met Frans Zeegers aan de mooiste collecties en meest bijzondere stukken gewerkt. Een niveau en samenwerking die ik absoluut koester en nooit had willen missen. De kennis en vaardigheden die ik met ambachtslieden heb mogen delen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Frans Zeegers stelt met deze mooie samenstelling van zijn collectie mij in de gelegenheid dit in Breda te presenteren.
Sieraden die invullen waar u naar op zoek bent, u verblinden door schoonheid of u juist laten inspireren om samen met mij uw wensen te verwerken in een nieuw ontwerp.” 

Handgemaakte sieraden van Nederlandse bodem vinden onderdak bij Van Harten Edelsmeden waar ambacht het hoogst in het vaandel staat en waar alles mogelijk is.

Diamant

Kleursteen

Parels

Smeden

Structuur

Draad

Fijn

Manchetknopen

Kleursteen colliers