Van Harten Edelsmeden

Trouwringen van de edelsmid

Klaar voor de stap? Dan zijn jullie bij van Harten Edelsmeden in Breda aan het juiste adres. Het atelier van onze edelsmid aan de Koninginnestraat biedt jullie de mogelijkheid naar eigen ontwerp dé perfecte trouwringen en verlovingsringen te ontwerpen. Onze edelsmid gaat graag voor jullie aan de slag!

Handgemaakte trouwringen

Onze handgemaakte trouwringen worden aangepast naar jullie wensen. Dit geeft jullie trouwringen een identiteit die speciaal bij jullie liefde past. Bijzondere trouwringen maken is het doel van onze edelsmid. Trouwringen die alleen jullie dragen, want ze zijn speciaal voor jullie ontworpen.

Denken jullie bijvoorbeeld aan edelstenen in jullie ringen; dat kan! Wij werken vaak met trouwringen met diamant of kleurstenen zoals saffier, robijn, smaragd of andere kleurstenen. Ook weten we uit ervaring dat er aan de trouwring voor mannen vaak andere eisen worden gesteld dan de trouwring voor vrouwen. Omdat alles bij ons handgemaakt en uniek is, kunnen we op ieders wensen inspelen.

Goedkopere trouwringen, zodat er meer budget overblijft voor de trouwjurk of het trouwfeest?

Natuurlijk begrijpen wij dat! Omdat wij begrijpen dat ieder zijn eigen keuzes maakt, kunnen wij met vrijwel ieder budget aan het werk. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan soorten edelmetalen: Van witgouden trouwringen tot rosegouden trouwringen en van geelgouden trouwringen tot een combinatie daarvan.

Verlovingsringen horen bij de het aanzoek

Bij een aanzoek hoort een ring. Een aanzoeksring of verlovingsring. De verlovingsring wordt vaak gekocht of ontworpen voor een dame omdat die, traditioneel gezien, nog steeds het vaakst ten huwelijk wordt gevraagd, maar natuurlijk is het niet altijd de man die een vrouw vraagt. Dit kan een klassieke diamanten verlovingsring zijn, maar natuurlijk ook een andere ring. Aan onze edelsmid de kunst om zo goed mogelijk in te vullen welke ring het beste past bij de persoon die de ring gaat dragen. Het moet trotsheid en zelfvertrouwen uitstralen.

Een mooie uitdaging voor de edelsmid en de persoon die de verlovingsring gaat geven, om samen de perfecte ring voor de belangrijkste vraag en moment uit te zoeken. Het gaat om het aanzoek met de daarbij passende ring. Passend bij die ene grote vraag.

Trouwringen en verlovingsringen van Rauschmayer

Om de keuze ruim te houden, werken wij samen met het bekende Duitse trouwringenmerk Rauschmayer. Deze partner biedt een mooi aanbod aan verlovingsringen en trouwringen en de mogelijkheid om uw ring met een gebruiksvriendelijk configuratieprogramma zelf samen te stellen. Hierdoor krijgt u volledige creatieve vrijheid en transparante prijzen en bieden zij dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar samen met uw wensen aan de slag te gaan.

Hieronder ziet u slechts een greep uit het assortiment van de trouwringen van Rauschmayer. Kom vooral langs in ons atelier om uw wensen met ons te bespreken!