JA IK WIL, geen ring...

Steeds meer mensen komen, tijdens de zoektocht naar trouwringen, erachter dat het dragen van een ring bij je moet passen… In sommige gevallen wordt er zelfs voor gekozen om helemaal geen trouwring te dragen. Onze edelsmid Kees-Jan heeft hier zo zijn eigen oplossingen voor…

Er is gewoon erg veel

Misschien is de zoektocht naar jullie trouwringen al begonnen en zijn jullie er achter gekomen dat dit niet makkelijk is, er is ook zo ontzettend veel mogelijk, of misschien zijn jullie er achter gekomen dat 1 van jullie helemaal geen ring wil dragen.

Dit laatste komt heel vaak voor en kan van allerlei redenen hebben: jouw aanstaande draagt liever geen ring of vindt het niet mooi, het kan niet vanwege beroep/ werk, jouw aanstaande is allergisch voor verschillende soorten metaal etc.

Wel het “ringen moment” maar geen trouwring dragen

Ik merk dat er steeds meer stellen bij me komen die eigenlijk geen ring willen dragen na de huwelijksdag maar wel het “ringen moment” bij de ceremonie willen hebben. Als edelsmid maak ik voor hen de officiële trouwring welke ik na de huwelijksdag aanpas naar een ander sieraad. Zo heb ik laatst nog een gesp voor een horloge gemaakt met dezelfde gravure als de trouwringen.

Jouw droom-sieraad ontwerpen we samen

Wij denken graag met jullie mee in het ontwerp om tot jullie droomsieraad te komen. En omdat alles in eigen atelier wordt vervaardigd is eigenlijk alles mogelijk. Neem gewoon contact met ons op of kom binnen gelopen.

Jullie zijn van Harte(n) welkom in onze winkel.