Van Harten Edelsmeden

REPARATIE & RESTAURATIE

Niet alleen nieuwe ontwerpen, maar zeker ook restaureren en repareren, reiniging en controle van uw sieraad horen in ons atelier thuis. 

Ervaring

Door de jarenlange vakkundige kennis en complexe stukken garanderen wij u dat een door ons gerepareerd en gerestaureerd sieraad jarenlang met plezier gedragen kan worden en (weer) een generatie doorgegeven kan worden.

Wij begrijpen als geen ander dat uw sieraad van emotionele waarde is. Juist daarom horen sieraden gedragen en gezien te worden.

Wij bespreken met u hoe we de reparatie of restauratie gaan uitvoeren en geven u van tevoren een opgaaf van de kosten. Vanzelfsprekend gaan wij vakkundig om met uw waardevolle sieraad.

Reparaties:

Alle reparaties worden uitgevoerd in eigen atelier.

Bij een reparatie gaat het om een onderdeel dat kapot is. Een nieuwe sluiting op uw ketting. Een ring vergroten of verkleinen. Het inkorten van een armband of het verwisselen van een horlogebatterij.

Soms heeft u iets in uw hoofd maar weet u niet waar u terecht kunt. Zijn uw sieraden aan reparatie of onderhoud toe? Kom langs en wij bespreken samen met u de mogelijkheden.

Restauraties:

Sieraden die jarenlang gedragen zijn, slijten. Dat hoort nu eenmaal bij het karakter van (edel) metaal, materiaal dat als het ware leeft en verdwijnt. Daardoor verdwijnt het sieraad helaas ook vaak achterin een lade. Eeuwig zonde! Met veel liefde restaureren wij uw sieraad in eigen atelier en herstellen het weer in oude glorie.

Geniet zo lang mogelijk van uw sieraad en kom eens in de zoveel tijd langs voor een controle. Bij sieraden met stenen is het zelfs raadzaam om jaarlijks de zetting te laten controleren.

Van Harten Edelsmeden maakt uw sieraad weer draagbaar én duurzaam.

bezoek ons