Van Harten Edelsmeden

Trouwringen trends 2022

Net als in de mode-industrie zijn er trends omtrent trouwringen en verlovingsringen. Er moet worden besloten welke ring precies bij die romantische ja-dag past, en of deze de persoonlijkheid van uw partner reflecteert. Welk metaal of edelsteen moet worden gekozen? Dit zijn de trouwringen trends 2022.

inspiratie trouwringen edelsmid breda

Trouwringen staan voor liefde en toewijding
Een trouwring is niet iets wat van de één op de andere dag moet worden gekozen. Een trouwring is een teken van liefde en toewijding, op vaak één van de meest speciale en memorabele dagen van uw leven. Tijdens de bruiloft zullen man en vrouw de belofte aan elkaar maken altijd trouw en toegewijd te zijn. Door dik en dun. Een trouwring visualiseert deze beloftes in iets tastbaars en helpt u te herinneren aan de liefde die u voor elkaar hebt.  

Beslissing van het trouwen
Het is nu hopelijk duidelijk dat, net zoals over de beslissing van het trouwen, over het kiezen van een trouwring goed nagedacht moet worden en deze beslissing niet de eerstvolgende ochtend moet worden gemaakt.  

De drie populairste trouwringen van dit moment
Om de ringzoekende een handje te helpen, praten we u in ons atelier graag bij over de trouwringentrends van 2022. Hieronder vindt u de drie populairste ringen van dit moment: 

• Trouwring diamant 
• Gouden rijring 
• Trouwring witgoud 

Bent u op zoek naar een trouwring en wilt u advies over welke van deze mogelijkheden het beste bij u past? Maak dan hier snel een afspraak om vrijblijvend eens langs te komen in ons atelier.