Van Harten Edelsmeden

Uw partner ten huwelijk vragen?

Dit zijn de trends van verlovingsringen in 2022!

Bent u op zoek naar een bijzondere aanzoeksring voor uw toekomstige partner? Het wordt er niet makkelijker op, met zoveel keus en mogelijkheden. We helpen u graag: Dit zijn de trends van verlovingsringen in 2022!

 

Wat zijn nu de trends in 2022 op het gebied van verlovingsringen die het meest worden gebruikt?

De keuze in verlovingsringen wordt alsmaar groter. Denk aan verschillende kleuren voor een verlovingsring, zoals verlovingsring diamant, verlovingsring witgoud, verlovingsring zilver en verlovingsring platina. Denk aan met stenen, zonder stenen, meerdere stenen of één steen. De trend van verlovingsringen is niet zo groot, als de trend in kleding, schoenen en tassen, maar de elegante veranderingen van de afgelopen jaren verdienen nog steeds de volle aandacht. 

Verschillende trends van een aanzoeksring

• Gouden ringen; Tegenwoordig draagt iedereen goud. Heel veel zilveren ringen worden vervangen door gouden ringen of witgouden ringen. Goud heeft de uitstraling van luxe en warmte en staat mooi bij veel edelstenen. Massief gouden ringen blijven altijd mooi en gaan ook lang mee.

• Vintagestijl ringen; Vintage ringen zijn momenteel erg populair, maar helaas voor veel mensen niet betaalbaar. Zo kunt u onder andere de ring van uw overgroot oma omsmelten tot iets wat u mooi vindt. Zo behoudt u nog de emotionele waarde van het sieraad. 

• Stacking ringen, ook wel stapelringen of rijringen genoemd;
De naam stacking ringen zegt het zelf al, stacking ringen zijn meerdere ringen die u op elkaar kunt stapelen. U kunt er meerdere ringen bij elkaar dragen, of om elke vinger één. Net wat bij u past.

• Edelsteen ringen; Edelsteen ringen zijn de trend van het moment! U kunt ook meerdere edelstenen op één ring dragen, dit noemt u ook wel rijringen. Edelstenen blijven altijd mooi en zijn vaak tijdloos. 

• Statement ringen; Zoals de naam statement al zegt, zijn dit opvallende ringen. Met een statement ring wilt u opvallen en uw outfit compleet maken. Consumenten gaan steeds vaker op zoek naar een bijzondere versie van een verlovingsring – iets wat uniek is. Het is namelijk populair om iets asymmetrisch, groters en ongewoons te dragen.

• Minimalistische ringen; Minimalistische ringen blijven altijd in de mode. Minimalistische ringen zijn vaak makkelijk te combineren. Het is echter de perfecte basis die iedere vrouw moet hebben!

Zoekt u een trouwring of een ring die u zelf wil ontwerpen? Maak hier meteen een afspraak voor een eerste kennismaking!